torsdag 1. februar 2007

Jeg får ikke stemt - Hjelp

Hvis du har problem med å stemme, så følg ALLE trinn her under.
Får du fortsatt ikke stemt, så ta kontakt på e-post her.

For at pollen skal kunne vite at du har stemt må den få lov til å innhente informasjon om din PC. Det finnes instillinger på din egen PC som gjør at den kan nekte pollen den informasjonen, og du får ikke stemt. Det kan også være at du har stemt, men ikke ser en ny oppdatert side med den informasjonen. For å spare resurser viser din PC deg fortsatt siden slik den var før du stemte. Dette er ting du lett kan endre på din PC ved å følge instruksene under.

1. Cookies må settes PÅ
Bruker du Internet Explorer følger du instruksene her

Prøv å stemme

2. Slett cachen. Mange opplever at de ikke ser at de har stemt, men en time eller to senere står det at stemmen er avgitt. Stemmen ble registrert med en gang, men din nettlesere (Explorer, Opera, Firefox eller annen) viser deg ikke den nye siden, men den som ligger lagret i cachen (mappen for midlertidige Internett-filer).
Bruker du Internet Explorer følger du instruksene her

Oppdater (refresh ved å trykke F5) siden www.scrappefeber.blogspot.no og se om stemmen din er registrert.

Får du fortsatt ikke stemt, så send en mail til scrappefeber@hobbyhimmelen.no og fortell at du har fulgt instruksene her, hvilken nettleser (Internet Explorer, Opera 9, Firefox)du bruker og om du har en brannvegg på. Da får vi hjelpt deg best mulig:)

Ingen kommentarer: