søndag 7. januar 2007

Gjør deg klar til årets konkurranse Scrappefeber!

I januar 2007 begynner jakten på vårens beste scrapper. Alle som ønsker å delta kan melde seg på og alle har like stor sjanse og ta hjem årets Scrappefeber-tittel. Scrappefeber følger mye av de samme reglene som programmet Dansefeber, og det blir ukes-konkurranser i ulike teknikker eller ulike oppgaver. Dere scrapper individuelt eller i par og hver uke kan alle stemme på sine favoritter. Alle som fortsatt er med i konkurransen vil få mulighet å poste tanker, bilder og hva det måtte være, her på denne bloggen. Alle som ønsker er selvsagt velkomne og kommentere det moderatorn og konkurransedeltagerne skriver, og vi håper å få et godt sosialt miljø rundt konkurransen.

HobbyHimmelen som står for konkurransen har fått en ny liten hjelpeengel på laget, og hun vil lede leker og konkurranser i samarbeid med oss andre. Når alle detaljer er klare, legger vi ut informasjonen om påmelding, regler og annet som er greit og vite. Vi håper å høre fra deg når påmeldingen begynner.

10 kommentarer:

Ania sa...

LOL..høres artig ut :D *spent* på mer info :)

Kathrine sa...

Så gøy!

Rita sa...

Oi,oi - dette hørtes spennende ut. Her må jeg følge med :)

Unknown sa...

Gleder meg vilt og hemnigsløst....
Spent på når dette starter...???*hint-hint*

ScrapJakt sa...

:) Vi driver nå og sette sammen en eminent fagjury, med stor tyngde i bransjen...hihi. Så nå er det like før alt er på plass.

Millan sa...

Verkar vara en jättekul tävling! Är den öppen även för oss i Sverige?

Anette S sa...

Whiiiiii! Gleder meg!

ScrapJakt sa...

Hej!
Jag hade inte tänkt på att det kom svenskar som ville vara med, men det är ju bara kul :) Klart ni får vara med.

Kirsten sa...

KJempegøy :D

Heidi sa...

Spennende!!!!!!!!