torsdag 11. januar 2007


Bli med og ha det gøy i årets Scrappefeber-konkurranse.

Konkurransen bygger på tv-suksessen Dansefeber (So you think you can dance) og målet er å ha det gøy mens vi stemmer frem en vinner av Scrappefeber våren 2007.

Konkurransen begynner med en audition, der alle som ønsker kan sende inn et bidrag for å være med. Send en LO til scrappefeber@hobbyhimmelen.no, så er du med i konkurransen.

Alle som vil stemme på bidragene når auditionen er avsluttet kan gjøre det, og i tillegg har vi en fagjury, bestående av tre eminente scrappe-personligheter. Juryens stemme veier tungt, men det er usikkert om de tar imot smøring. Juryen er uavhengig og derfor er alle velkomne å delta. Publikums stemmer teller 60% og juryens 40%.

Når de 20 beste bidragene er stemt frem begynner finaleomgangene. Disse går over seks uker, og de første fire ukene stemmes det bort fire deltakere hver gang. Uke 5 stemmes det bort to, og til den store finalen er det to scrapper som står igjen og konkurrerer om 1. plassen.

Alle oddetallsuker trekker vi ut to og to deltagere som skal konkurrere sammen. Hvert par får trekt en skisse- oppgave med tre tilbehør (knapper, tags, brads etc.) som de skal løse sammen. Bidraget skal være en dobbel LO der paret laget hver sin side.

Alle partallsuker bestemmer juryen oppgaven til deltagerne. Disse er hemmelige frem til ukens konkurranse begynner, men da vil hver deltager så en egen oppgave. Vær klar over at finalen er en partallsuke, så ikke kødd med juryen. De har fått beskjed om å være snille, men vi kan ikke kontrollere dem helt...

I finalen den 6. uken konkurrerer de to siste deltagerne om ære, berømmelse og en premie.

All konkurrering vil foregå på scrappefeber.blogspot.com. Dette er en blogg der alle deltakerne som fortsatt er med i konkurransen vil ha rett til å poste. Her kan de dele sine tanker, få hjelp med forslag på løsning av ukens oppgave eller smøre juryen. Alle andre har selvsagt mulighet til å kommentere det deltagerne vil dele med omverdenen.

Innledende runde:

Audition starter den 12. januar 2007 og varer frem til den 22. januar 2007 klokken 24.00.

Alle som ønsker å delta sender et bilde av en LO i ønsket format til scrappefeber@hobbyhimmelen.no. Har du mulighet, så lever gjerne bidraget med 600 piksler i bredde og 72 dpi oppløsning. Har du tilgang til et bildebehandlingsprogram med valget ”lagre for web” (f.eks. Photoshop) så setter vi stor pris på at dere lagrer det på denne måten.. Da blir filen mye mindre og det er greiere å laste sidene med LOer for dem som ikke har bredbånd.

Ditt bilde av LO´en skal hete sf_01_navn.jpg. Mitt bilde hadde altså fått navnet sf_01_geirunriste.jpg. Vær nøye med å bruke understrek, KUN små bokstaver og ikke noen tegn eller norske bokstaver.

Synes du dette er vanskelig, eller ikke har program til bildebehandling skal vi selvsagt hjelpe deg. Men dersom du får det til, setter vi stor pris på om du gjør det, da det er mye jobb å redigere alle bidrag som kommer inn.

Ditt bidrag må ikke ha vært publisert før, men det er ellers ikke noen krav eller begrensninger, heller ikke til nasjonalitet eller scrappe-tilhørighet. Juryen er uavhengig og alle som har lyst kan være med.

Avstemming om beste bidrag er den 23. – 25. januar klokken 24.00. Avstemmingen finner dere på www.scrappefeber.blogspot.com

Er det flere enn 20 deltagere som leverer LO´er til audition, vil de 20 bidragene med flest stemmer komme videre til de åtte finaleomgangene.

Finaleomganger:

Det er i alt seks finaleomganger med en konkurranse hver uke (omgang). Oppgavene vil ligge klare til deltakerne lørdag klokken 12.00 og løsningen skal leveres senest førstkommende torsdag klokken 24.00. Avstemning skjer på fredager mellom 12.00 og 24.00.

I runde en og to, tre og fire, må de fire deltagerne mer færrest stemmer forlate konkurransen.

I 5. runde vil de to deltagerne med færrest stemmer forlate konkurransen.

Den 6. omgangen er den store finalen og de to siste deltagerne skal kjempe om gevinsten.

Alle spørsmål kan sendes til scrappefeber@hobbyhimmelen.no

Lykke til alle sammen!

12 kommentarer:

Ellen* sa...

Puh - det var mye info!;o) Men - WOW - dette var spennende!! Kan jo ikke gå glipp av dette!!

Skikkelig bra påfunn, Geirun!!:o)

Hilde sa...

Endelig!!! Geirun.
Dette blir ufattelig spennende.
Og lykke til Berit. Du har litt av en jobb foran deg. Men dette er noe som kommer til å bli RÅBRA!!!

Kathrine sa...

hehe - enig med ellen og jeg må nok lese dette nøyere på et mer våkent tidspunkt, men oi så spennende!

Ania sa...

Så gøy! Dette blir spennende å følge med på! :)

Berit sa...

Oj... lurer vel egentlig på hva jeg har begitt meg ut på jeg nå da.... ! DETTE BLIR GØY!!!!!

Gleder meg til å se alt det fine dere andre popper opp med!!

Rita sa...

Så utrolig gøy. Dette kan man jo nesten ikke stå over :) Gleder meg til å følge med her inne fremover.

Heidi sa...

WOW...spennende!!!! Må nok lese noen ganger til ja for å se at jeg har fått med meg alt.

Unknown sa...

WOW... dette blir spennennde!

Anonym sa...

Digi scrapp eller "vanlig" scrapp??

Anonym sa...

http://mariekarlsson.blogg.seÅh vad bra att jag oxå kan kommentera nu! Tack!! :-)

Det låter otroligt roligt i alla fall! :-)

Anonym sa...

Oii, dette blir spennende å være med på.
Gleder meg til å se fremover hva som skjer, og ikkje minst se alle de fine bidragene som kommer.

Monica

RitaSF sa...

Wow så spennende.
Gleder meg til følge med videre